Vi i Vestbygda Blanda Kor er en trivelig gjeng på ca. 50 medlemmer. Vi møtes til øvelse hver tirsdag kveld. På disse kveldene er også snakketøyet godt i bruk, og latteren sitter løst i tillegg til sanggleden.

Vi synger alt fra visesanger, salmer, filmmusikk etc, så vårt reportoar er allsidig og morsomt. Koret blir ledet av vår dyktige dirigent Andrew Boyle og vår dyktige pianist Svenn Poppe Jr.

Gjennom året er vi med på flere eventer og tilstelninger som korseminarer, kirkekonserter, allsangskvelder og diverse andre tilstelninger både her hjemme og utenlands.

 

 

VESTBYGDA BLANDA KOR FYLLER 30 ÅR!

I år feirer Vestbygda Blanda Kor 30 år. Mye moro harde vært i disse årene og mye moro skal vi få framover. 2019 vil bli et spennende år, med både konserter, allsangkvelder, turer m.m, så det er bare å følge med i programoversikten vår framover.

VBK Kavalkade

Vi har satt sammen en liten kavalkade over hva vi har vært med i årenes løp.

Konserter og aktiviteter våren 2019

7. jun, 2019

Krakow

Koret reiser til Krakow, hvor vi vil holde mange musikalske innslag.

11. jun, 2019

Sommerkonsert i Østre Fredrikstad kirke

12. jun, 2019

Sommerkonsert i Rygge kirke

 • Hele Vestbygda synger!

  Fredag 5. april inviterte koret til allsangkveld. Mange la turen til Lervik klubbhus for å være med på allsangen. Det ble en flott kveld med god stemning og masse god sang.

 • Jubileumsfest 2019

  I år feirer koret hele 30 år, og hva er bedre enn å starte dette året med en skikkelig jubileumsfest?

 • Jubileum Onsøy historielag

  Onsøy historielag har sitt 70 års jubileum i år (laget startet i februar 1949). I den forbindelse fikk Vestbygda Blanda Kor den æren av å holde konsert som ble holdt i Onsøy kirke 11. april.
  Vi gratulerer så mye til 70-åringen!


  Foto: Av Kari Langgård Jensen