Hvem er vi?

 

Vi i Vestbygda Blanda Kor er en trivelig gjeng på nærmere 40 medlemmer. Vi møtes til øvelse hver tirsdag kveld. På disse kveldene er også snakketøyet godt i bruk, og latteren sitter løst i tillegg til sanggleden.

Vi synger alt fra visesanger, salmer, filmmusikk etc, så vårt reportoar er allsidig og morsomt. Gjennom året er vi med på flere eventer og tilstelninger som korseminarer, kirkekonserter, allsangskvelder og diverse andre tilstelninger både her hjemme og utenlands.

 • Ny dirigent!

  Endelig er vi i gang med korøvelser igjen, etter en lang og ufrivillig pause.

  Vi er veldig glade for å kunne presentere Svenn Poppe Jr. som korets nye dirigent. Poppe Jr. er utdannet ved Musikkonservatoriet i Stavanger, Det Jyske musikkonservatorium og Barratt Dues musikkinstitutt. Har jobbet som akkompagnatør, bandmusiker og korleder siden 2000.

  Poppe Jr. har allerede i flere år loset koret gjennom mange konserter med sitt flotte pianospill, så vi er godt kjent fra før. Vi gleder oss til å ta fatt på en ny høst med mye sang, glede og nye utfordringer. Vi er kjempeglade for at han er den som skal lede koret framover.

  Velkommen som korets dirigent Svenn Poppe Jr.!

 • Ønsker du å synge i kor?

  Vestbygda blanda Kor søker flere sangrøster - fortrinnsvis menn!

  Vi har et fint miljø i koret og er med på mye moro sammen. Kunne du tenke deg å bli med i gjengen vår, så vil vi svært gjerne at du tar kontakt med oss. Du behøver ikke kunne noter, det viktigste er at du liker og har lyst til å synge. Vi har så vidt kommet i gang denne høsten og øver hver tirsdag fra kl. 18.30 – 21.00 på Vestbygda ungdomsskole.

  Ta kontakt med oss da vel!

  Mail: post@vestbygdablandakor.net

Hva skjer denne høsten?

16. okt, 2021

Seminar

Seminarhelg for korets medlemmer.

28. nov, 2021

Adventskonsert

Korets tradisjonelle adventskonsert i Onsøy kirke. Klokkeslett 17:00.
I år har vi gleden av å synge sammen med Onsøyjentene!

VBK Kavalkade

I 2019 feiret vi 30 år som kor! Her er en liten kavalkade over hva vi har vært med på i årenes løp.