Vi i Vestbygda Blanda Kor er en trivelig gjeng på ca. 50 medlemmer. Vi møtes til øvelse hver tirsdag kveld. På disse kveldene er også snakketøyet godt i bruk, og latteren sitter løst i tillegg til sanggleden.

Vi synger alt fra visesanger, salmer, filmmusikk etc, så vårt reportoar er allsidig og morsomt. Koret blir ledet av vår dyktige dirigent Andrew Boyle og vår dyktige pianist Svenn Poppe Jr.

Gjennom året er vi med på flere eventer og tilstelninger som korseminarer, kirkekonserter, allsangskvelder og diverse andre tilstelninger både her hjemme og utenlands.

Konserter og aktiviteter høsten 2018

25. nov, 2018

Julekonsert i Metodistkirken

Kom i førjulsstemning sammen med oss! I år som i fjor holder vi konsert i Metodistkirken, Fredrikstad

2. des, 2018

Julekonsert i Onsøy kirke

Vi holder vår tradisjonelle julekonsert. Ta en liten pause fra julestria, og legg turen til Onsøy kirke og nyt herlig julemusikk.

  • Korcup i Askim

    Lørdag 27. oktober møttes ca. 390 sangere fra Østfold, Akershus, Telemark og Vestfold for å duellere i korcupen.

  • Koret søker flere mannsrøster!

    Koret ønsker seg flere mannerøster i rekkene, så er du en som går med en drøm om å være med i kor? Da vil vi veldig gjerne at du tar kontakt med oss!

  • Vi synger på Engelsvikendagen

    Lørdag 11. august ble den årlige Engelsvikendagen gjennomført og koret var invitert til å synge på arrangementet. Værgudene var dessverre ikke helt på lag med oss denne dagen, så det ble en temmelig våt fremføring.